Paykwik kullanımı


Paykwik

Tüm dünyada en çok tercih edilen, online ön ödeme kartı, Paykwik hakkında kısa bir bilgi vereceğiz.Bu ödeme yolu eft veya havale ile ön ödeme ile alınabilen, 16 özel haneden oluşan bir kodlamadır.Satın aldığınız Paykasa kartınız ile eft havale veya sanal pos entegresi olmayan,e-ticaret,e-shop,online pc oyun siteleri,online veya offline oynanabilen mobil oyun veya mobil marketler,üzerinden anında alışveriş yapabilirsiniz.Uluslararası Otoriter resmi kurumlar tarafından risk payı sıfır olan tek ödeme yönteminin Paykwik olduğunu açıkladılar. Özellikle yurt içi ve yurt dışında hizmet veren satış firmalarının gayet memnun olduğu bu sanal para birimi,kullanıcılar tarafındanda ilgi ve destek görüyor.Ülkemizde kullanıcıların çok memnun kalmasından dolayı, yeni kullanıcıların her yeni günde dahada arttığını belirtmek isteriz.
Standartlara göre 18 yaş altı kişilerin, kendileri adına banka ürünlerini alamayacağı için, bu durumu aile bireyleriniz ile görüşerek Paykwik, alımını onlara yaptırabilirsiniz. Söz konusu müşteri memnuniyeti olacağı için aile bireyleriniz veya siz, destek bölümümüzden müşteri hizmetlerimiz ile anlık olarak iletişime geçebilirsiniz. Aklınıza takılan soru veya görüşlerinizi destek ekibimizle paylaştığınız taktirde en kısa sürede çözüm üretilecektir.

Paykwik Kullanımı Nasıldır ?

Müşteri destek ekibimize sıklıkla gelen sorulardan biriside Paykwik kullanımı hakkındadır.Paykwik kullanımı çok basittir.Sitemizden Paykwik tek kullanımlık kart satın aldıktan sonra, kullanım sağlayacağınız alışveriş sitesi üzerinde size tarafımızdan gönderilen 14 haneli paykwik şifresini ilgili alışveriş sitesindeki satış bölümüne girerek alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.Tarafınıza iletilen kod tek kullanımlık olduğundan dolayı, kaybetme veya çalınma gibi bir durum söz konusu olmayacaktır.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Paykwik Bozdurma Nasıl Gerçekleşir ?

200 Euro Paykwik

100 Euro Paykwik