Paykwik EFT

Paykwik EFT

Son zamanlarda canlı destek birimimizden, sıklıkla Paykwik EFT hakkında sorular almıyoruz. Aslında Mobil bankacılık kullanan,yada daha önce Atm veya banka gişeleri üzerinden işlem yapan,yaptıran herkesin, rahatlıkla EFT yolu ile Paykwik kart satın alabileceğini belirtmek isteriz. Ancak yine de Eft ile nasıl Paykwik bakiye alınır bundan bahsedelim.
Öncelikle Eft yolu ile Paykwik para birimini satın almak istiyorsanız, mutlaka sizin veya birinci derece yakın bir tanıdığınızın banka hesabı olması gerekmektedir. Eğer bu aşama sizin için tamam ise Eft işlemi gerçekleştireceğiniz Bankanın mobil uygulaması, internet sitesi üzerinden, online işlemler bölümünden, veya atm yada banka gişe işlemleri üzerinden sitemizde yer alan banka hesaplarımızı kullanarak ödeme yapabilir, bu sayede Eft işlemi ile Paykwik kartınıza sahip olabilirsiniz. Eft işlem ücretleri bazı bankalarda 1 TL bazı bankalarda ise 3 TL olduğunu da hatırlatmak isteriz. Eğer daha önce hiç Eft işlemi gerçekleştirmediyseniz, internet üzerinden detaylı olarak döküman lara erişebilirsiniz. Yine aşağıda bulunan bir bankanın, eğitici demo sitesini sizlerle paylaşmış olacağız. Bu sayede ilgili bankanın demo sitesi üzerinden eft işlemi nasıl yapılır detaylı olarak izleyebilir,öğrenebilirsiniz.E ft işlemi ile ödemeyi yaptıktan sonra,canlı destek bölümümüz ile irtibata geçmeniz gerekmektedir. Tarafımızdan gerekli ödeme kontrolleri yapıldıktan sonra, anlık olarak tarafınıza Paykwik 14 haneli kodunuz sms ile gönderilir.
Türkiye’nin en çok tercih edilen bankanların dan bir tanesinin Eft işlem egzersizi yapabileceğiniz Demo adresine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Paykwik Bozdurma Nasıl Gerçekleşir ?

200 Euro Paykwik

100 Euro Paykwik